بیمه تمام خطر اموال

بیمه تمام خطر اموال

در پروژه های عمرانی، قسمتی از سرمایه گذاری بیمه به زمان بهره برداری از پروژه باز می گردد. برای مثال شما یک ساختمان تجاری را ساخته و اکنون قرار صاحبان سرمایه از واحدهای آن بهره برداری نمایند. در این زمان نیز ممکن است خسارت هایی بروز نماید که جبران آن سخت و  سنگین خواهد بود. از جمله بیمه نامه هایی که در زمان بهره برداری از پروژه مورد استفاده قرار می گیرد، بیمه تمام خطر اموال است.

اموال تحت پوشش بیمه تمام خطر اموال

به طور کلی شرکت بیمه گر در این بیمه نامه موظف است کلیه خسارت های وارده به ساختمان ها، اسباب و اثاثیه، دستگاه ها و ماشین آلات مورد استفاده در ساختمان سازی و پیمانکاری، قطار، هواپیما و… و موجودی در گردش را جبران نماید.

خسارت های تحت پوشش بیمه تمام خطر اموال

در این بیمه نامه بیمه گر متعهد می شود تمامی خسارت های  وارد شده به اموال و ساختمان های در حال بهره برداری را تحت پوشش خود قرار داده و جبران نماید. در صورتی که سرمایه شما تحت تاثیر خسارت های ناگهانی و پیش بینی نشده زیر قرار گیرد، شما از حمایت های بیمه گر برخوردار خواهید بود:

۱-   بلاهای طبیعی همانند سیل، طوفان، زلزله، صاعقه و…

۲-   اعتصاب، شورش و تظاهرات و کلیه نابسامانی های داخلی

۳-   آتش سوزی

۴-   انفجار

۵-   بی احتیاطی

۶-   و…

البته بیمه گذاران لازم است بدانند که بیمه گر تنها خسارت هایی را جبران خواهد نمود که به صورت واضح و شفاف در بیمه نامه ذکر شده باشد. لذا در زمان خرید بیمه نامه باید تمامی این موارد با دقت مطالعه شود تا در صورت تمایل به افزودن خسارت های تحت پوشش و موافقت بیمه گر، حق بیمه بیشتر از بیمه گذار دریافت گردد. مطلب قابل ذکر دیگر، مدت زمان اعتبار بیمه تمام خطر اموال است که این بیمه نامه یکساله بوده و پس از آن به درخواست بیمه گذار و براساس شرایط اقتصادی روز، امکان تمدید قرارداد وجود خواهد داشت.

اشتراک نوشته

درباره نویسنده

دیدگاه

دیدگاهی وارد نشده است.

ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد فیلدهای اجباری با علامت مشخص شده اند *

16 + چهارده =